Vrijwilligersfeest

en OLS organiseren zonder de hulp van honderden vrijwilligers – 1.200 vacatures is héél wat! – is simpelweg niet mogelijk. Tijdens het vrijwilligersfeest, op woensdag 4 juli, is het de beurt aan hen om verwend en getrakteerd te worden. We organiseren dit feest in samenwerking met Vlaanderen Feest.

Onze vrijwilligers zijn van harte welkom vanaf 19.00 u.

Onder het genot van eten en drank kan iedereen die mee zijn of haar schouders onder het OLS 2018 heeft gezet naar hartelust socializen, genieten van muziek en dans, of gewoonweg bekomen van het geweldige feest dat het OLS ook dit jaar weer was.

Alle vrijwilligers krijgen van de OLS-werkgroep Personeel een toegangsbewijs.

Music, maestro, please!

De Hernia’s

‘De Hernia’s’ is een liveband met als repertoire een gevarieerde muzikale mix van artiesten en bands. Van blues over pop, rock en ballads, hoofdzakelijk uit de jaren 60,70 en 80 met uitschieters naar boven en/of beneden. Allemaal steengoede en overbekende nummers waarmee iedereen onmiddellijk enthousiast gaat meezingen. De Hernia’s maken van ieder event een feest, of het nu een kermis, verjaardagsfeest, bedrijfsparty, braderie of opening is. Elke reden is goed voor een feestelijk optreden van de Hernia’s. In hun meest uitgebreide bezetting bestaan ze uit acht muzikanten die het publiek laten swingen!

Heivis

‘Heivis’ is een lokale band bestaande uit vier vrienden met een gezamelijke passie voor muziek. Elk van hen heeft al heel wat jaren ervaring opgedaan in diverse bands. Met hun coverband Heivis willen ze zich amuseren op het podium, en dat plezier overbrengen naar het publiek. Het doel is iedereen mee te nemen op een trip door verschillende muziekstijlen. Meezingen en dansen is niet verboden. Integendeel: ze zouden graag zien dat elke aanwezige blij en voldaan ‘Heivis’ gaat!

Coverduo The Heartbreakers

The Heartbreakers is een coverduo dat je trakteert op een unieke muziekbeleving. Soms intiem, maar het gebruik van professionele begeleidingstracks geeft u op een ander moment weer het gevoel van een volledige liveband. Van de jaren 60 tot het heden en weer terug. The Heartbreakers…. good music, good vibes!

The Heartbreakers zijn Erwin (vocals, gitaar, mondharmonica) en Kevin (bass, backing vocals).