Sponsorschieten

Zaterdag 23 juni

Het sponsorschieten gaat de ‘officiele’ OLS-evenementen vooraf. Het enerzijds een teambuildingdag, waarop sponsoren met hun werknemers of contacten zich een dag écht schutter kunnen voelen, zowel in beleving als tijdens het schieten op de alom gekende “bölkes”. Anderzijds is het een uitgelezen dag voor sponsoren om elkaar te ontmoeten in een ontspannen, ongedwongen sfeer. Een perfecte gelegenheid om aan netwerking te doen.

Ter gelegenheid van de WK-voetbalwedstrijd tussen onze eigen Belgische Rode Duivels en Tunesië worden de deelnemers in de feesttent ontvangen vanaf 13.00 u, voor een receptie met hapjes en drankjes, om vervolgens samen de wedstrijd België – Tunesië te volgen op een groot scherm.

Na de voor onze Duivels hopelijk gunstige afloop van de match, gaan de schuttersteams de sportieve strijd aan onder de schietbomen. Wie kroont zich het beste viertal van dit OLS-sponsorschieten?!

Na het passief sportieve luik én het actieve gebeuren met buks en kogels, nemen we met z’n allen plaats aan een rijkelijk voorziene feestdis, onder het genot van een streepje muziek van onze huis-DJ. Ook dit keer zijn we er zeker van dat het Sponsor-OLS de perfecte opener is van het OLS-gebeuren in Ophoven. Het feest mag wat ons betreft duren tot in de vroege uurtjes!